Fanny Hjelm Rönnlund

Namn: Fanny Hjelm Rönnlund

Position: Back/Mittfältare

Ålder 25 år

Födelseort: Umeå

Moderklubb: Mariehem SK

Tidigare klubbar: Mariehem SK och Gamla Upsala SK

Meriter: 50 spelade matcher i damallsvenskan

Sociala medier: @fannyhjelm på Instagram

Favoritspelare: Zidane och Pirlo

Hur känns det att vara UIK-spelare?

Det känns väldigt roligt och motiverande att få fortsätta representera Umeås bästa damlag. Jag tycker vi i år har en väldigt intressant och talangfull trupp och jag är helt övertygad om att det kommer gå bra för oss denna säsong.

Målsättning?

Min målsättning med mitt fotbollsspelande är helt enkelt att bli så bra som möjligt. Framförallt så vill jag utveckla mina offensiva kvalitéer. Jag vill självklart också spela allsvensk fotboll med Umeå IK igen.

Till fansen: Borta (matcher) bra men hemma (matcher) bäst!