Förlust i SM Finalen

Det blev ingen rolig resa för våra juniorer till Malmö i helgen. Man förlorade finalen i Svenska Spels F19.

Malmö tog ledningen med 1-0 i den 25 minuten och ut utökade till 2-0 i minut 30.

I andra halvlek spelade UIK upp sig och reducerade till 2-1 i minut 81 genom mål av Jessica Ahlm men närmare än så kom inte UIK och därmed stod FC Rosengård som vinnare.

Umeå IK FF F19 ställde upp med följande lag: 1. Tove Enblom, 2. Jessica Sikström, 5. Selina Henriksson, 9. Amanda Berglund, 11. Linnéa Åberg, 12. Sarah Mellouk, 18. Nikolina Lundin Lundström, 19. Julia Hellström, 21. Madeleine Norberg (K), 22. Wilma Carlsson, 44. Hanna Boubezari.

Ersättare: 3. Frida Jonsson, 7. Alicia Larsson Vahlberg, 8. Alexandra Sandström, 15. Clara Forsman, 17. Jessica Alm, 24. Elin Ernerstedt, 33. Ida Blixt.