Kryss mot Kopparbergs/Göteborg FC

Kort sammanfattning av matchen…UIK ägde!

Kopparbergs/Göteborg var med i matchen under de första 10 minuterna men sedan tog Umeå IK FF över spelet. Motståndarna kom knappt över halva plan och UIK hade målchans på målchans men målvakten i Kopparbergs/Göteborg storspelade. Efter första halvlek stod det 0-0 och andra halvleken spelades på Kopparbergs/Göteborgs planhalva.

Umeå IK FF:s otur då det gäller straffläggning fortsätter. Under andra halvlek fick UIK en straff som målvakten räddade.

Alla spelare i Umeå IK FF storspelade men Selina Henriksson, Hanna Folkesson och Nikolina Lundin Lundström förtjänar ett extra omnämnande.

Hoppet om fortsatt spel i damallsvenskan lever. Umeå IK FF har allt i egna händer i sista matchen mot Kristianstad den 5 november.