Matchrapport Sundsvall DFF-Umeå IK 1-4

Sjätte matchen i rad utan förlust och en komfortabel avslutning på seriespelet efter att SDFF besegrats med 4-1 på bortaplan.

Från att ska ha haft en solklar straff i inledningen till att släppa in 1-0 efter att ett skott olyckligt ändrat riktning, så kunde UIK fått en bättre start. Man skrapar ändå ihop till ett mål, där Zabibu är närmast med ett skott i ribban, innan Wilma Öhman gör 1-1 på hörna strax före paus. I den andra halvleken rinner det iväg målmässigt med tre mål på en tiominutersperiod genom Annina Wede x 2 och Zabibu Nduwimana. Efter det kontrollerar man matchen och resultatet är helt i sin ordning.