I arbetet för en hållbar karriär kan Umeå IK FF nu stolt presentera Clockwork Bemanning & Rekrytering AB som samarbetspartner i UIK. Målet är att tillsammans förstärka och utveckla de gemensamma visionerna om ett jämställt samhälle som både UIK och Clockwork har.

Att få ihop ett liv som kvinnlig elitidrottare kan vara svårt. Oftast är damidrotten sina egna största sponsorer, där utövaren får bidra med all sin lediga tid för att kunna idrotta på elitnivå. Clockwork kommer att vara ett viktigt stöd för föreningen i vårt arbete att förbättra situationen för kvinnliga idrottare i sina karriärer.

— Vi har mycket gemensamt. Idrott och karriär hör ihop och vi har samma mål om att förbättra förutsättningarna för kvinnliga idrottare. Där tror jag att vi gemensamt kan utvecklas och hjälpa varandra, så det känns verkligen som ett superroligt samarbete, säger Elin Wiklund, marknadsområdeschef på Clockwork.

Från UIK:s håll känner vi stor samhörighet med vår samarbetspartner och tror att vi med gemensamma krafter tillsammans kan förbättra livssituationen för elitidrottande kvinnor.

Umeå IK FF