Anmäl er till Umeå IK Cup 2023!

Umeå IK Cup 2023
Nolia fotbollsplan & Thoren Arena
Lördag 22/4-Söndag 23/4
För tjejer födda 2011-2015

Umeå IK Cup är ny turnering som genomförs i april 2023. Huvudpartners för cupen är Wester Invest AB och Balticgruppen.
Vår målsättning och förhoppning är att cupen ska bli ett återkommande arrangemang. Vi kommer under årets upplaga att genomföra samtliga matcher på Nolia-området, både ute på Nolia fotbollsplan och inne i Thoren arena. Totalt 6 st matchplaner och underlaget är konstgräs. Matcherna spelas 2 x 15 min och det är 7 mot 7 eller 5 mot 5, beroende på ålder. Turneringen spelas under två dagar med start lördagmorgon för att sen avslutas under eftermiddagen på söndag. Antal matcher per lag går inte att säga på förhand men vi kommer att arbeta för att alla lag ska få så många matcher som möjligt under dem två dagarna. Två överåriga (ett år äldre) per lag är tillåtet. Spelschema skickas ut i god tid innan cupen.

Som avslutning på cupen bjuds alla deltagare, spelare, ledare och deras föräldrar/familj på UIK.s hemmamatch i Elitettan mot Sundsvall på söndag 23/4 kl 16.00 på Umeå energi arena. I halvtid under matchen blir det dessutom priscermoni där alla spelare och lag från cupen kommer att uppmärksammas och få ett pris för sitt deltagande.

Anmälningsavgift: 1995 kr per lag (ingen deltagaravgift tillkommer)

Anmälan görs till kansli@umeaik.se

I anmälan anger ni:

Lagets namn (ex Umedalens IF)
Klass (ex 2012)
Kontaktperson
Antal spelare (ungefärligt antal)
Tröjfärg

Betalning görs i samband med anmälan till bankgiro 748-9875 eller via swish 123 676 97 23. Anmälan är bindande efter erlagd betalning.

Mat/Förtäring: På Nolia-området kommer det finnas försäljning av mat och fika. All betalning sker via swish.

Övernattning: Är ert lag intresserade av övernattning under cuphelgen, kontakta oss för tips.

Frågor eller funderingar: kansli@umeaik.se, 070-358 52 52

 

 

Umeå IK FF