Anmälan Talangskolan 2018

Anmälan Talangskolan 2018

Välkommen till Umeå IK FF:s och Umeå Energis Talangskola 2018
I år kommer vår Talangskola att genomföras 25-28 juni på Dragonens Idrottscentrum, Dragonens IP (konstgräs) plan 1 och plan 2.
Åldersspannet den här gången är 2003-2008

Deltagarna utgör åldersnära grupper om cirka 15-25 flickor, beroende på ålder. Grupperna kommer att gå på ett rullande schema som bland annat kommer att innehålla ett stort antal fotbollspass, styrkepass och teori. Viktigt att notera är också att vi förbehåller oss rätten att fördela grupperna fritt där dock hänsyn till klubbtillhörighet kommer att beaktas i viss mån. Notera också att vi ser det positivt med blandade grupper där deltagarna får lära känna spelare i andra klubbar.
För tjejer som vill öva på målvaktsspel kommer det att finnas en målvaktstränare under veckan enligt samråd med berörda spelare, övrig tid följer de sitt eget gruppschema.

Betalning

Deltagaravgiften är 2 000:- och kommer att löpande faktureras ut efter anmälan. Deltagandet gäller först sedan avgiften kommit in till UIK och ni därmed erhållit en bekräftelse.
Anmälan sker senast fredag 4 maj och är bindande efter att betalning skett. Vid återbud före 14 maj behåller vi 500 kronor i administrationsavgift, vid senare återbud behåller vi hela anmälningsavgiften. Om återbud styrks med läkarintyg innan eller under lägerveckan betalar vi tillbaka 1500 kronor.

Samling

Första dagen samlas alla spelare kl. 09.00 för invigning på läktaren. Därefter går samtliga tjejer till sitt respektive omklädningsrum i Dragonens ishallar för upprop. Alla andra dagar är det samling 08.50 i respektive omklädningsrum.

Kläder

Kläder hämtas ut tisdag, onsdag 20 juni eller torsdag 21 juni mellan kl 09-15 på Umeå IK:s kansli, Rothoffsvägen 10.
I anmälningsavgiften ingår funktions t-shirt, shorts, och sockar från PUMA samt vattenflaska och en fotboll.

Ledare

Varje grupp kommer att ledas av två ledare. Mellan varje pass följer gruppen sina respektive ledare som lotsar gruppen vidare till nästkommande pass. Schema och gruppindelning kommer att finnas vid utlämning av kläder samt hänga uppe under hela Talangskolan.

Måltider & elevernas hälsa

Mat och vätska är oerhört viktig under dessa dagar och behövs för att orka med träning och fritid. Vi äter lunch på Kummin restaurang inne på Nolia. Utifrån det kan vi utlova ett rikligt och varierat matutbud varje dag. Vi kommer också att bjuda på ett mellanmål varje dag för att fylla på energidepåerna. Kom ihåg att meddela eventuella allergier via anmälningstalongen.

Trivsel och regler

Det är extremt viktigt att för oss att skapa god stämning och ha bra ordning på Umeå IK FF:s och Umeå Energis Talangskola. Vi vill att det ska bli en oförglömlig tid för våra fotbollsintresserade tjejer. Vi är därför mycket angelägna om att alla är bra kamrater och att varenda spelare får en fin upplevelse. Vi hjälps åt att städa runt planen och i omklädningsrummen på dagarna samt håller ordning och reda på utrustning, vattenflaskor med mera.

Omklädningsrum

Deltagarna kommer att få var sitt omklädningsrum tillfördelat enligt grupptillhörighet. Omklädningsrummen kommer att vara uppmärkta med gruppnamn och finns inne i Dragonens ishallar. Omklädningsrummen låses efter ombyte och öppnas endast av gruppens ledare.
Utrustning att ta med (OBS! märk era saker med namn och telefonnummer):

• Fotbollsskor
• Benskydd
• Överdragskläder
• Eventuellt ombyte
• Vattenflaska
• Fotboll

Information

OBS! Vi kan komma att ta bilder på deltagarna under veckan för eventuell publicering på hemsida och till marknadsföringsmaterial kommande år. Om någon EJ önskar vara med på bild som kan komma att publiceras offentligt vill vi veta detta. Maila till kansli@umeaik.se.

Frågor: Kontakta Umeå IK:s kansli, 070-358 52 52 eller maila till kansli@umeaik.se

Anmälan Talangskola 2018

%d bloggare gillar detta: