Anmälan till Talangskolan 2019

Umeå IK FF.s och Umeå Energis Talangskola riktar sig till tjejer som är födda mellan 2004-2009. Oavsett om man är nybörjare eller redan spelar fotboll så erbjuder vårt sommarläger barnen att vässa sina fotbollsfärdigheter, få nya vänner och vara med om en fantastisk sommarupplevelse. Under ledning av våra engagerade instruktörer kommer ditt barn att få lära sig grunderna i fotboll och massa extra verktyg!

Nytt för i år:

  • fyr-kamp sammarbetsövningar
  • genomgång av videoanalys
  • diplom med individuell feedback
  • agera som proffs

 Tid och plats:

Från måndag 5/8 till fredag 9/8 håller lägret till på Umeå Energi Arena. Lägret avslutas med att vi tillsammans ser på Umeå IK FF:s seriematch i Elitettan mot Morön BK på fredagkväll.

Anmälan:

Deltagaravgiften är 2000:-
I avgiften ingår givetvis lunch mån-tors och mellanmål varje dag. Samt T-shirt, shorts, sockar, vattenflaska och en fotboll! När vi har fått in er anmälan fakturerar vi deltagaravgiften.

Anmälningslänk finns både här och längst ned i denna text:

Anmälan sker senast 24 ma

Upplägg:

Måndag 5/8: Samling 09:00 på Umeå Energi Arena Sol. Första dagen handlar det om att lära känna varandra i sin grupp så vi kommer inviga fotbollslägret med en fyr-kamp där varje grupp kommer få delta i samarbetsövningar. På eftermiddagen kommer alla titta på när Umeå IK FF:s Juniorelit lag spelar match mot AIK. Tillsammans med denna match kommer vi ha en teoriuppgift för alla att lösa som vi går igenom under tisdagen. Under teoripasset kommer spelarna få en introduktion i hur videoanalys kan komma att se ut.

Tisdag 6/8: samling 08:45, avslut 15.00.

Onsdag 7/8: samling 08:45, avslut 15.00.

Torsdag 8/8: samling 08.45, avslut 15.00.

Fredag 9/8: samling 08.45, lägret denna dag avslutas ca 12.00. Alla samlas senare på kvällen igen vid 18.30 utanför arenan för att gå och se på Umeå IK FF:s seriematch i Elitettan mot Morön BK, den matchen börjar 19.00. Här har deltagande tjejer möjlighet att bjuda med föräldrar, syskon och vänner.

Träningspassen kommer se olika ut olika dagar, det kommer varieras mellan praktikpass ute på plan, teoripass, genomgång av fotbollsfys samt videoanalys. Under campens gång kommer gruppernas instruktörer anteckna varje deltagares styrkor samt utvecklingsområden, detta får varje spelare ta del utav när de får sitt diplom sista dagen. Varje grupp kommer ledas utav två UIK ledare/instruktörer som är med gruppen hela dagarna.

Kläderna delas ut första dagen på Talangskolan.

Trivsel och regler:

Det är viktigt för oss att skapa god stämning och ha bra ordning på Umeå IK FF:s och Umeå Energis Talangskola. Vi vill att det ska bli en oförglömlig tid för våra fotbollsintresserade tjejer. Vi är därför mycket angelägna om att alla är bra kamrater och att varenda spelare får en fin upplevelse. Vi hjälps åt att städa runt planen och i omklädningsrummen på dagarna samt håller ordning och reda på utrustning, vattenflaskor, benskyddstejp med mera.

Följ oss på Instagram:

Du kan under veckans gång följa oss på Instagram. Ni hittar oss under namnet: uiktalangskolan, bilder, videos och intervjuer kommer publiceras varje dag. Inför lägret kommer vi även att presentera våra ambitiösa ledare – så håll utkik! ?

Information:

OBS! Vi kan komma att ta bilder på deltagarna under veckan för eventuell publicering på hemsida och till marknadsföringsmaterial kommande år. Om någon EJ önskar vara med på bild som kan komma att publiceras offentligt vill vi veta detta. Maila till kansli@umeaik.se.

Frågor: Kontakta Umeå IK:s kansli, 070-358 52 52 eller maila till kansli@umeaik.se

Anmälan sker via formuläret på denna länk

 

 

%d bloggare gillar detta: