• Våra elitsatsande tjejer söker ofta arbete att kombinera med sin fotboll

I Umeå IK FF finns smarta, kreativa tjejer med stort engagemang som satsar allt för att bli så bra fotbollsspelare som möjligt.
Som elitsatsande fotbollstjej lägger dom ner precis lika mycket tid, fokus och passion som killarna, men utan att kunna räkna med ekonomisk trygghet i utbyte. Det innebär att elitidrottande tjejer oftast är sina egna föreningars största sponsorer, när de studerar eller jobbar vid sidan av för att få ihop sin och klubbens ekonomi.

Genom vår stora satsning på jämställdhet inom fotbollen vill vi i samverkan med näringslivet och övriga samhället ge tjejerna adekvat arbetslivserfarenhet och en hoppfull framtid. Här kan Ni kan vara till stor hjälp, tillsammans skapar vi ett bättre samhälle!

Vi hoppas du vill ha en resurs utöver det vanliga på ditt företag eller arbetsplats! En inspiration och en förebild som ni kommer ha stort utbyte av.

Att anställa en elitfotbollsspelande tjej ger dig en engagerad och lojal medarbetare. Det enda ni behöver ha är förståelse för tränings- och matchtider, d v s ett mått av flexibilitet.
Är det möjligt får du den bästa medarbetare du kan tänka dig!Umeå IK FF