Elin Ernerstedt skriver nytt kontrakt

Målvakten Elin Ernerstedt, 22 år, förlänger sitt avtal med klubben i ytterligare ett år. Elin kom till klubben hösten 2012 när hon började på NIU och har genom klubbens F-19 lag tagit sig hela vägen upp till A-laget och gör i år sin fjärde säsong. Denna säsong var olyckan framme strax före seriepremiären då hon bröt foten och kom tillbaka under senare delen av juni. Tävlingspremiären skedde i tisdags när Elin spelade hela matchen och höll nollan i Svenska-cupen.

Elin Ernerstedt om varför hon väljer att stanna:

-Det känns som ett väldigt självklart val att stanna kvar i klubben i minst ett år till, då vi har något väldigt bra på gång. Jag tycker att vi spelar en attraktiv och utvecklande fotboll som jag tror, med lite mer tid, kommer att ta oss tillbaka till Allsvenskan. Jag trivs också väldigt bra med vår ledarstab och spelartrupp som alla drar åt samma håll. Jag är glad och tacksam över att få fortsatt förtroende från klubbens håll.

Robert Bergström om Elins signatur:

-Om Elin får vara skadefri och få kontinuitet i sin träning kommer hon att utvecklas snabbt och det skulle vara spännande att få se henne uppnå sin fulla potential, då det är en mycket talangfull målvakt som tränar på ett imponerande sätt. Hon är också värdefull i omklädningsrummet och väldigt uppskattad av sina lagkamrater.