Elin Nilsson förlänger sitt avtal med två år

Elin Nilsson, 23 år, anslöt till laget från Assi IF inför säsongen och har presterat på en god nivå från sin högerytterposition. Hon har gjort två mål under vårsäsongen (mot Uppsala och Kvarnsveden) som båda var poänggivande. Hon har dessutom levererat fyra assist och startat i 13 av 14 seriematcher.

Robert Bergström om kontraktsförlängningen:

-Elin (Nilsson) är en ”kontinuitetsspelare” som alltid gör sitt bästa och finns alltid tillgänglig för oss i både träning och match. Sådana lagspelare är viktiga för alla lag. Hon har fortfarande en stor utveckling i sig och jag ser fram emot att få fortsätta jobba med henne.

Elin Nilsson om det nya avtalet:

-Mitt första år i Umeå IK har varit väldigt utvecklande som spelare och jag känner att jag har mer att ge. Jag trivs väldigt bra med vårt sätt att spela fotboll, mina tränare och alla spelare. Jag tror också på klubbens satsning och höga ambitioner för framtida avancemang.