Elitettans nya sajt lanserad

Nu är Elitettans nya hem på webben lanserad. En modernare, användarvänligare och snyggare hemsida för ligan är nu live och igång.
Medan fotbolls-VM 2019 spelades uppdaterades webbupplevelsen för OBOS Damallsvenskan när man tillsammans med Sportality skapade en sida där rörligt material från sändningarna och redaktionellt material presenteras i en helt ny miljö.

Under torsdagen lanserades motsvarande sida för Elitettan vilket innebär att läsare och tittare får en helt ny tillgång till rörligt material som intervjuer, reportage och highlights från Sportexpressenplays sändningar av ligans matcher.

– Intresset för Elitettan har ökat enormt de senaste åren, inte minst genom Sportexpressens sändningar, och därför var behovet av en uppfräschning av ligans hemsida stor. När OBOS Damallsvenskan hemsida förnyades ökade trafiken enormt och jag är säker på att samma kommer ske för Elitettan. Vi är väldigt glada över att kunna ge fansen en helt ny upplevelse med klipp från matcherna, studiomagasin och mycket annat som efterfrågats, kommenterar Thomas Westlund, Projektledare kommunikation på Elitfotboll Dam.

Hemsidan kommer att utvecklas med tiden och målet är att kunna utöka statistiken runt matcher och spelare.

De båda ligasidorna har utvecklats i samarbete med Sportality som idag jobbar nära nio ligor i Skandinavien, bl.a. Svenska Hockeyligan (SHL), Hockeyallsvenskan, Svenska Superligan i innebandy (SSL) och Elitserien i Speedway (ESS).

Startsida – Elitettan

 

Umeå IK FF