En poäng i Stockholm

Det blev oavgjort 1-1 när UIK spelade sin andra match i OBOS Damallsvenskan. På Stockholm Stadion kunde Djurgården tidigt ta ledningen i första halvleken, målskytt Tilde Lindwall. UIK kämpade väl och kunde i minut 73 sätta kvitteringen efter en fin prestation och skott av Therese Simonsson, som därmed gjorde sitt andra mål för säsongen.

Robert Bergström, huvudtränare säger så här om matchen:

-Vi har ingen riktigt bra rytm i vår speluppbyggnad och sitter inte ihop i vårt försvarsspel som vi vill alla gånger, men jag tycker inte vi ska be om ursäkt för poängen. Tjejerna visar upp både en fin moral och en bra fysik och det var bara ogjort att vi skulle gjort ett segermål också i slutet där vi var det starkaste laget.

Redan på onsdag kl 18.00 är det ny match, då hemma mot KIF Örebro. Matchen spelas utan publik, men kom i håg att ni kan se matcherna på sportbladetplay.se