2017-05-20 Umeå IK FF – IK Uppsala Fotboll

Umeå IK FF 0 - 1 IK Uppsala Fotboll
Elitettan 201720 Maj 2017 - 13:00Umeå Energi Arena SOL

Det blev tyvärr förlust för Umeå IK i dagens hemmamatch mot IK Uppsala Fotboll. Matchens enda mål kom i 54.e minuten av bortalagets Elin Åkerman. UIK borde sett till skapade målchanser spräckt gästernas nolla, men det ville sig inte.

Robert Bergström kommenterar:

– Tuff match att förlora och det grinar emot just nu. Vi har flera positiva saker att ta med oss från matchen och får särskilja prestation och resultat. Vi förtjänade inte att förlora matchen, men sådan är fotbollen. Vi får acceptera resultatet och blicka framåt mot ASSI på torsdag.

Nästa match är alltså borta mot ASSI på torsdag 25 maj. Nästa hemmamatch är på nationaldagen 6 juni kl 15.00 då vi gästas av Holmalund Alingsås.