2017-06-17 Umeå IK FF – Västerås BK 30

Umeå IK FF 1 - 2 Västerås BK 30
Elitettan 201717 Jun 2017 - 14:00Umeå Energi Arena SOL

Det blev tyvärr förlust i helgen när UIK fick besök av nykomlingen Västerås BK30. Matchen slutade 1-2 till gästerna.

Tränare Robert Bergström:

– Jag är varken nöjd med prestationen eller resultatet. Jag såg inte det här komma efter fyra bra matcher bakom oss och en positiv trend. Två tidigare steg framåt, blev idag ett steg bakåt. Jag är besviken över hur vi agerade i både anfall och försvar. Vi var stillastående och oförberedda i vår speluppbyggnad och spelade alldeles för lite i djupled. Jag tycker också att det är den första matchen där vårt kollektiva försvarsspel inte fungerar, vilket varit en av våra styrkor under säsongen.

Det positiva är att vi redan på torsdag har möjlighet att revanschera oss med en ny hemmamatch (mot Sundsvall) och då förväntar jag mig en tydlig reaktion från laget.