2017-08-25 IF Böljan – Umeå IK FF

IF Böljan 3 - 1 Umeå IK FF
Elitettan 201725 Aug 2017 - 18:30Falcon Alkoholfri Arena

Det blev förlust mot IF Böljan med 3-1 efter 1-1 i paus. Orji Ebere gjorde 1-0 efter halvtimmen spelad och var ytterst nära att göra 2-0 en stund senare.  I den 43:e minuten kvitterar Böljan turligt med ett långt inlägg från snäv vinkel som letar sig hela vägen in i mål.

I den andra halvleken gjorde Böljan tidigt 2-1 och sedan även 3-1 på hörna. Närmast att reducera var Annina Wede med ett rungande stolpskott.

Tränare Robert Bergström om matchen:
– Jag är besviken över vår prestation. Vi är slarviga i passningsspelet och har för många tekniska misstag. Detta leder till ett oorganiserat lag och en matchbild som vi inte ville ha då vi får väldigt många kontringar mot oss. I den andra halvleken är vi väldigt forcerande och har inget tålamod i vårt anfallsspel. Vi måste hålla en högre lägstanivå. Nu vinner vi mot Växjö ena veckan och förlorar mot lag på nedre halvan den andra.

Laget:

Tove Enblom

Johanna Nyman (ut 69)
Emma Kullberg
Sara Nordin
Maya Hulinder (ut 59)

Selina Henriksson
Wilma Öhman
Fanny Hjelm
Heléne Schjelderup (ut 50)

Annina Wede
Orji Ebere

Avb:
Agnes Granberg (mv)
Zabibu Nduwimana (50)
Nikolina Lundin Lundström (59)
Madeleine Norberg (69)
Lina Vikner