2018-06-30 Lidköpings FK vs Umeå IK FF

Lidköpings FK 5 - 2 Umeå IK FF
30 jun 2018 - 14:00Framnäs IP Bävervallen 1

Det blev tyvärr förlust med 5-2 mot Lidköping efter att hemmalaget gått ifrån till 4-0 redan efter 25 minuter. Första målet kom på straff när domaren hittade en hands i straffområdet och därefter rullade det på. Annina Wede (bilden) gjorde båda UIK:s mål. Noterbart är att Linnea Lindström gjorde debut i A-laget.

Robert Bergström om matchen:
– Vi fick en tuff start med straffen tidigt och var inte tillräckligt resoluta i vårt eget straffområde. De gör tre mål på fasta situationer och där måste vi göra det bättre. Sista kvarten av första halvlek har vi en riktigt bra period där vi skapar några heta målchanser och får också en reducering. Sammantaget gör vi ingen bra match, medan Lidköping är starka och matchens start präglar givetvis hela matchen. Vi förlorar mot ett bättre lag och får komma igen nästa helg mot Ljusdal.

Laget från start:

Agnes Granberg

Jasmin Nejati
Sanna Kullberg
Rachel Bloznalis (ut 83)

Elin Nilsson (ut 74)
Johanna Nyman (ut 75)
Wilma Öhman
Fanny Hjelm
Maya Hulinder

Zabibu Nduwimana
Annina Wede

Avbytare:

Wilma Jonsson, mv
Maja Viström, 74
Elin Kristiansson, 75
Linnéa Lindström, 83
Jennifer Björnler