2018-07-07 Umeå IK FF vs Ljusdals IF

Umeå IK FF 3 - 0 Ljusdals IF
07 jul 2018 - 14:00Umeå Energi Arena SOL

Det var inget snack under lördagen. UIK startade matchen bra och bortsett från första kvarten i den andra halvleken dominerade man matchen kraftigt mot Ljusdals IF. Segersiffrorna skrevs till 3-0. Målskyttar var Maya Hulinder (bilden), Jasmin Nejati och Madeleine Norberg.

Robert Bergström om matchen:

– Jag är nöjd med många delar i matchen. Vi har en speluppbyggnad som genererar i många genombrott både centralt och från kant och vi skapar många klara målchanser. Jag tycker också att det är starkt av tjejerna att ta tillbaka initiativet och öka kvalitén efter att vi hade en sämre kvart i början av andra. Tre nya målskyttar för året och goda prestationer rakt igenom. Jennifer Björnler fick komma in och göra A-lagsdebut vilket också är glädjande.

 

   

Laget från start:

Agnes Granberg

Jasmin Nejati
Sanna Kullberg
Rachel Bloznalis (ut 79)

Elin Nilsson
Johanna Nyman
Fanny Hjelm
Madeleine Norberg
Maya Hulinder (ut 79)

Zabibu Nduwimana (ut 70)
Annina Wede

Avbytare:

Wilma Jonsson
Maja Viström (70)
Jennifer Björnler (79)
Linnéa Lindström (79)
Elin Kristiansson
Elin Hermansson
Monica Hagström