2019-02-09 Morön BK vs Umeå IK FF

Morön BK 3 - 1 Umeå IK FF
09 feb 2019 - 12:00Airdome Piteå

Det blev förlust 3-1 mot seriekollegan Moröns BK i fotbollstältet i Piteå. UIK tog ledningen genom Elin Åkerman innan Morön vände på steken genom två snabba kontringar. I den andra halvleken dominerar UIK stort och trots några bra lägen avgör Morön i slutminuterna efter ett långskott som letar sig över målvakten.

Robert Bergström om matchen:

– Det var bra att få en match på fullstor plan och det märktes att det var spelare som var ovan både de stora ytorna och timingen mellan varandra, vilket är helt naturligt. Vi har flera bra sekvenser utifrån vad vi ville träna på och samtidigt såg vi tydliga utvecklingsområden. Vi hade ett väldigt stort spelövertag och med lite mer matchträning kommer det bara att bli bättre. Vi fick spela med två olika ”elvor” också och det var gott att få mycket speltid på alla spelare.

Laget första halvlek:

Agnes Granberg
Linnea Lindström
Rachel Bloznalis
Jennifer Björnler
Elin Nilsson
Olivia Holm
Fanny Hjelm
Wilma Öhman
Annina Wede
Elin Åkerman

Laget andra halvlek:

Clara Karlsson
Jasmin Nejati
Kajsa Ekström
Sanna Kullberg
Frida Jonsson
Madeleine Norberg
Maya Hulinder
Alma Uvell
Elin Abrahamsson
Zabibu Nduwimana
Annina Wede/Elin Åkerman