2019-04-27 Mallbackens IF Sunne vs Umeå IK FF

Mallbackens IF Sunne 0 - 1 Umeå IK FF
27 apr 2019 - 13:00 Elitettan Fryxellska, Sunne

Umeå IK stod för en bra insats i Sunne mot Mallbacken och vann med 1-0 efter mål av Wilma Öhman, framspelad av Emma Åberg Zingmark. Detta var den tredje raka segern i serieupptakten och lagets tredje raka nolla.

Robert Bergström om matchen:

– Sammantaget gör vi en bra match. Jag tycker det finns en del skönhetsfläckar vid genombrottsfas idag, men vi kontrollerar matchen genom en bra speluppbyggnad och ett gediget försvarsspel. Vi har haft en lyckosam vecka som började i Skåne och avslutades i Värmland och det ska bli skönt att få återvända till Umeå för match mot Kvarnsveden nästa helg.

Laget från start:

Agnes Granberg
Jasmin Nejati
Sanna Kullberg
Rachel Bloznalis
Nikolina Lundin Lundström
Fanny Hjelm
Olivia Holm
Emma Åberg Zingmark (ut 84)
Annina Wede (ut 69)
Wilma Öhman
Ebere Orji (ut 80)

Avbytare:

Clara Karlsson
Elin Nilsson (69)
Lova Lundin (80)
Elin Åkerman (84)
Elin Abrahamsson
Zabibu Nduwimana