2019-09-15 Umeå IK FF vs ASSI IF

Umeå IK FF 3 - 1 ASSI IF
15 sep 2019 - 16:30 Elitettan Umeå Energi Arena SOL

Det blev en stabil seger med 3-1 för hemmalaget när matchen blåstes av på Umeå energi Arena. Wilma Öhman, Ebere Orji och Sarah Mellouk var målskyttar innan Assi tröstmålade i den tredje övertidsminuten genom ett självmål.

Robert Bergström om matchen:

– Det var perioder som var bra och perioder med lite för dålig spelbarhet och lite slarvigt passningsspel, men överlag är jag nöjd med en stabil seger. Jag trodde vi skulle få lite mer hjälp med att dra upp tempot i matchen men Assi var ganska avvaktande under den första halvleken. Återigen arbetar tjejerna väldigt hårt och tummar inte på någonting i defensiven, samtidigt som vi gör tre väldigt fina spelmål med bud på fler.

 

Laget från start:

Tove Enblom
Elin Abrahamsson
Rachel Bloznalis
Sanna Kullberg
Nikolina Lundin Lundström
Olivia Holm (ut 64)
Sarah Mellouk
Fanny Hjelm (ut 79)
Zabibu Nduwimana (ut 61)
Ebere Orji
Wilma Öhman

Avbytare:

Agnes Granberg
Annina Wede (61)
Wilma Carlsson (64)
Johanna Nyman (79)
Elin Nilsson
Jennifer Björnler
Emma Åberg Zingmark