Flera UIK-spelare kallade till landslagsspel

UIK.s succéspelare Vilma Koivisto är återigen uttagen till det finska A-landslaget. Finland ska spela viktigt VM-kval hemma mot Slovakien den 21 september. Finland spelar i samma grupp som Sverige som samma dag möter Georgien.

Sarah Mellouk är uttagen till U23-landslaget. Det väntar landskamp mot Nederländerna den 19 september. Landskampen är den första under det nya initiativ som Sverige tagit tillsammans med Belgien, Italien, Nederländerna, Norge, Portugal och Spanien för att säkra kvalitativa träningslandskamper under hösten och vintern. UIK.s Agnes Granberg är uttagen som reserv till kommande samling.

Vidare så är Glory Ogbonna kallad till att representera det nigerianska A-landslaget i turneringen Aisha Buhari International som avgörs i Lagos hemma i Nigeria mellan 13-21 september.

Sedan tidigare har vi berättat om att både Monica Jusu Bah och Lisa Björk är kallad till F18-landslagets EM-kval spel i Serbien. Det väntar matcher mot Island, Frankrike och hemmanationen Serbien. Mer info finns här: https://www.svenskfotboll.se/landslag/f03/

Umeå IK FF