Fokuserad och engagerad elitsatsande tjej söker jobb eller betald praktik!

I Umeå IK FF finns smarta, kreativa tjejer med stort engagemang som satsar allt för att bli så bra fotbollsspelare som möjligt.

Som elitsatsande fotbollstjej lägger dom ner precis lika mycket tid, fokus och passion som killarna, men utan att kunna räkna med ekonomisk trygghet i utbyte. Det innebär att elitidrottande tjejer oftast är sina egna föreningars största sponsorer, när de studerar eller jobbar vid sidan av för att få ihop sin och klubbens ekonomi. Genom vår stora satsning på jämställdhet inom fotbollen, UIK 360°, vill vi i samverkan med näringslivet och övriga samhället ge tjejerna adekvat arbetslivserfarenhet och en hoppfull framtid. Här kan Ni kan vara till stor hjälp, tillsammans skapar vi ett bättre samhälle!

Umeå IK FF bedriver elitfotboll för tjejer från 15 års ålder. Vi är en framgångsrik förening med en anrik historia som satt Umeå på världskartan. Våra elitjuniorer i F17 och F19 är år efter år i Sverigetoppen i sina åldersklasser. Den fotbollsutbildning vi ger unga ambitiösa fotbollstjejer har inneburit att många fått chansen till en framgångsrik fotbollskarriär både på landslagsnivå och internationellt. Som förening är vi oerhört stolta över det och vi ska fortsätta vara ett föredöme för unga, fotbollsintresserade tjejer!

A-laget spelar i näst högsta serien, Elitettan, men siktet är ställt på Damallsvensk comeback och vi är seriefavoriter.
Vi hoppas du vill ha en resurs utöver det vanliga på ditt företag eller arbetsplats! En inspiration och en förebild som ni kommer ha stort utbyte av.

Att anställa en elitfotbollsspelande tjej ger dig en engagerad och lojal medarbetare. Det enda ni behöver ha är förståelse för tränings- och matchtider, d v s ett mått av flexibilitet. Är det möjligt får du den bästa medarbetare du kan tänka dig!

Gå in på https://www.umeaik.se/anstallning/ och lämna er intresseanmälan så återkommer vi med glädje!

Med vänliga hälsningar
Krister Ruth
Ordförande Umeå IK
krister.ruth@umeaik.se
070-663 75 63

Umeå IK FF