Inför F19-slutspelet

I morgon fredag spelas det semifinaler på Hammarby IP i Stockholm. Umeå IK FF.s F19 är ett av fyra lag som gör upp om medaljerna under helgen. I semifinalen ställs UIK mot Växjö DFF som kom tvåa i den södra serien, matchen har avspark kl 19.00 och kan ses gratis via OBOS Damallsvenskans hemsida, facebooksida eller app. Klicka på länken för information:

https://obosdamallsvenskan.se/artikel/2972ak2c6-15l1/se-framtidens-stjarnor-live-i-finalhelgen-av-svenska-spel-f19?fbclid=IwAR3d244g1f0DHNYNiaqdxKQjSBw5LblYmuRFKyZC0flzyfLOQNgnrgx64Jk

Andreas Bengtsson, huvudansvarig juniorelit säger så här inför slutspelet:

– Det ska bli kul att få två tuffa fighter nu i slutet av säsongen. Slutspelen brukar vara väldigt täta och intensiva, vilket kommer vara väldigt utvecklande för våra tjejer.

– VI kommer åka med spelarna som varit med under säsongen i serien. Vi får dock bara ta ut 18 spelare, så alla kan tyvärr inte åka. Till skillnad från andra klubbar väljer vi att inte utnyttja regeln med överåriga eller ta in från a-laget. Vi vill ge våra duktiga juniorer en möjlighet till bra matcher.

Lördagen är spelfri dag och efter återhämtning och uppladdning spelas under söndagen match om tredje pris klockan 11.00 och finalen startar 13.30.

Umeå IK FF