Inför Umeå IK High Performance Conference

Annica Barsley, fysansvarig i Eskilstuna United DFF, är en av de som anmält sig till Umeå IK High Performance Conference och vi tog ett litet snack med henne för att se vad hon tänker kring konferensen nu på onsdag 5 februari.

Hej Annica, du är en av flera som anmält dig till Umeå IK High Performance Conference, vad var det som lockade dig?

-Det är ett väldigt bra upplägg och bra föreläsare. Det är också ett bra tillfälle att nätverka och träffa nya kontakter och dela erfarenheter. Eftersom jag dagligen jobbar med Eskilstuna United tycker jag det är extra viktigt att vara lyhörd för nya rön och diskutera kring vad som är bäst för fotbollsspelare. Hur kan vi förbättra prestationer och förebygga skador? Detta är ett område jag verkligen brinner för!

Härligt att höra, vi har ju valt att ta in gästföreläsare från olika områden för att uppmuntra till en mer holistisk syn på elitidrottande fotbollsspelare vilket är viktigt då skador och prestation är komplext, många faktorer som påverkar. Vad tror du om att den tid som är avsatt för samtal och diskussioner mellan deltagarna?

-Jag hoppas på att träffa både gamla och nya bekantskaper och få bra diskussioner om vårt dagliga arbete inom damfotbollen. Vad är bra? Vad kan vi förbättra?

Intressant! Vad är bra och vad kan vi förbättra. Reflektion och utveckling är ju nödvändigt i en högpresterande miljö där vi jobbar med människor. Tack så mycket Annica, det är väldigt kul att du kommer den 5e februari och det ska bli oerhört kul att få fördjupa sig i diskussioner kring hur vi jobbar i våra verksamheter med att utveckla våra spelare!