Inför Umeå IK High Performance Conference

Hej Fredrik Biörs, varmt välkommen till Umeå IK High Performance Conference den 5e februari!

 

Vi anordnar om några veckor en konferens för ledare med målet att berika varandras verksamheter och stärka damfotbollen, vad var det som fick dig att anmäla dig till konferensen?

-Mina erfarenheter av den här typen av sammankomster är att det ger väldigt intressanta och lärorika diskussioner med kunniga personer inom samma område. Jag upplever att det ger mig väldigt mycket inspiration att ytterligare utvecklas och prova saker i mitt dagliga arbete.

Vad roligt, det stämmer ju väl in på vad vi vill med att berika varandras verksamheter och öppna upp till diskussioner kring hur vi arbetar med att utveckla de aktiva. Vad skulle du säga att du hoppas få ut av ditt deltagande?

-Jag hoppas utöka mitt kontaktnät ytterligare och förväntar mig även ett utbyte där vi deltagare vågar ställa kritiska frågor ring våra olika arbetsmetoder och principer gentemot varandra.

Reflektion är ju en otroligt viktig del i ledarskapet, vi hoppas också som du säger att vi deltagare kommer att ställa frågor kring hur vi gör saker idag i strävan att utvecklas. Det är oerhört kul att du valt att anmäla dig och vi har ju några platser kvar för den som är intresserad, vad har du för tips till andra ledare som just nu funderar på om de ska anmäla sig?

-Ett sånt här tillfälle är alltid värt mödan. Oavsett hur saker och ting ser ut/känns inför något sånt här så åker jag alltid hem inspirerad och fylld med positiv energi.

Stort tack Fredrik för att du kunde svara på några frågor! Vi ser fram emot ditt deltagande på Umeå IK High Performance Conference den 5e februari.

Till dig som läser, är du själv ledare i F17, F19, Div. 1, Elitettan eller OBOS Damallsvenskan så missa inte möjligheten att anmäla dig. Anmälan och deltagande på konferensen är gratis tack vare våra samarbetspartners Idrottshögskolan vid Umeå Universitet och Projekt Semiprofessionell Fotboll. Anmäl dig redan nu genom att maila till kansli@umeaik.se.  Programmet hittar du här och i tidigare nyhet om konferensen kan du läsa mer om våra gästföreläsare för dagen.