Jasmin Nejati och Nikolina Lundin Lundström avslutar sina elitkarriärer

Två spelare som gjort många säsonger i Umeå IK FF avslutar nu sina elitkarriärer. Det är Jasmin Nejati och Nikolina Lundin Lundström, båda med Ersboda SK som moderklubb, som nu tar sig an nya utmaningar.

Vi i Umeå IK FF riktar ett stort och varmt tack till Jasmin och Nikolina för alla deras insatser under 10 respektive 8 säsonger i den gulsvarta tröjan. Vi önskar båda stort lycka till i framtiden!

Jasmin Nejati:

– Jag tackar så mycket för min tid i klubben och vill tacka alla spelare och ledare som jag lärt känna under åren. Det känns vemodigt och har inte varit ett lätt beslut för mig att ta. Jag är väldigt tacksam för tiden i UIK och kommer alltid att ha ett UIK-hjärta och följa er.

Nikolina Lundin Lundström:

– Efter åtta år i klubben tackar jag för mig. Det har varit en väldigt lärorik tid på flera olika sätt. Jag har träffat många fina människor och skapat många fina minnen med dem som jag kommer att bära med mig hela livet. Nu är det dags för mig att ta mig an andra utmaningar. Jag önskar spelare, ledare och klubben ett stort lycka till i framtiden.

Umeå IK FF