Klar förlust mot Djurgården

Ett decimerat UIK p.g.a. skador och sjukdomar mötte på söndagen allsvenska Djurgården i Svenska cupens gruppspel. Det blev en jobbig match redan från start. Djurgården fick utdelning direkt och det blev början på en tuff tillställning. Men trots detta så fanns det ljusglimtar.

-Vi åker inte dit med full trupp. Men det handlar om att göra det bästa av situationen och det tycker jag ändå att vi gör. Alla gör vad de kan och jag tycker att vi i många sekvenser stör Djurgården så jag är ändå mer nöjd med den här insatsen än mot Piteå (1–4 förra helgen), säger huvudtränaren Edvin Erfanian till VK.

Matchen slutade 7-0 till Djurgården som tillsammans med Piteå gör upp om gruppsegern. Lagen möts nästa helg. För UIK.s del väntar hemmamatch då vi gästas av AIK, seriekollegan i Elitettan. En bra försäsongsmatch och en bra värdemätare. Matchen spelas på Umeå energi arena på söndag kl 13.00. Entrén öppnar 12.00 och det kostar 80 kr i inträde. Ni med årskort går in gratis. Kaffe och fikaförsäljning på arenaområdet.

Umeå IK FF