Linnea Selberg slutar med fotbollen

Linnea Selberg väljer att lägga skorna på hyllan. Så klart ett tråkigt besked.

-Vi var en helt ny grupp som startade ett arbete tillsammans i januari, och oj vilken lång väg vi har kommit tillsammans. Det har varit en roligt säsong med toppar och dalar, både för mig personligen och för oss som lag. Personligen har jag brottats med ett knä som under en längre tid inte varit bra, vilket varit en del i mitt beslut att inte spela fotboll mer. Det har inte varit ett lätt beslut på något sätt. Jag är tacksam för mitt år i UIK och det förtroendet jag fått! Det har varit en ära, säger Linnea Selberg.

Linnea som kommer från Piteå var ett av UIK.s nyförvärv inför 2023. Linnea har varit en framstående spelare och agerat som lagkapten i de flesta av UIK.s matcher i Elitettan.

Hela UIK vill verkligen tacka Linnea för den här säsongen! Vi förstår att det varit ett tufft beslut att ta, men vi har förståelse och respekt för det. Vi önskar dig all lycka med allt i framtiden!

Umeå IK FF