Olivia Holm lämnar för spel i OBOS Damallsvenskan

Olivia Holm med 105 matcher i Umeå IK lämnar för spel i OBOS Damallsvenskan.

– Beslutet att lämna har varit väldigt tufft, jag trivs jättebra i Umeå som stad och klubben har en stor plats i mitt hjärta. Där jag är i min fotbollskarriär just nu så vill jag verkligen fortsätta spela på den högsta nivån i Sverige och därför så blir det att jag lämnar UIK, meddelar Olivia.

Under Olivias fyra säsonger i klubben har hon fått vara med på att två gånger vinna Elitettan, men även två gånger åka ur OBOS Damallsvenskan.

-Det har varit en berg- och dalbana mina fyra år i klubben med höga toppar och tyvärr några djupa dalar. Alla säsonger har trots allt varit givande och jag har lärt mig massor, träffat fantastiska människor och blivit en mycket bättre fotbollsspelare än vad jag var när jag kom hit.

-Jag vill tacka alla som följer UIK för deras stöd och support under åren och även skicka ett stort TACK till alla funktionärer som gör ett fantastiskt jobb för klubben. Ni är så viktiga och jag hoppas vi ses igen!

Nästa klubbadress för Olivia blir Piteå IF. Stort lycka till, Olivia!

Umeå IK FF