Om Umeå IK FF

Kontaktinformation

Umeå IK Fotbollförening
Gammliavägen 5
903 42 UMEÅ
Sweden

Kansliets öppettider: Måndag-Fredag 09.00-16.00
Telefon: 070-358 52 52
Swishnummer: 1236-76 97 23
Bankgironummer: 748-9875
E-post Umeå IK Fotbollförening:  kansli@umeaik.se

Ordföranden om Umeå IK FF

Umeå IK FF är en fotbollsförening i Umeå som blev fristående den 28 mars 2011, dess alliansförening Umeå IK grundades den 20 juli 1917.

Umeå IK FF är en ideell förening där medlemmarna representeras av styrelsen. Vårt mål är att UIK FF ska vara en långsiktigt hållbar förening både ekonomiskt och organisatoriskt.
Värdegrundsarbetet i föreningen med fokus på delaktighet, uppförandekoder och vi-känsla är en förutsättning för att lyckas sportsligt, och ett krav för goda relationer med våra samarbetspartners. Vi måste vara trovärdiga i det vi gör och göra som vi säger.

Umeå IK FF:s mission är att förverkligar våra spelares fotbollsdrömmar. Det gör vi genom att skapa en miljö där de kan få utvecklas till sin fulla potential.

Styrelse är sammansatt av kompletterande kompetenser inom ekonomi, ledarskap, organisation, projektledning, försäljning, personalfrågor och marknadsföring.
Vi är flera med styrelseutbildning och erfarenhet av andra förtroendeuppdrag inom privat och offentlig sektor. Styrelsens ledamöter som även deltar även aktivt i föreningsarbetet arbetar helt ideellt.

Föreningens representationslag som spelar i OBOS Damallsvenskan leds av huvudtränare Robert Bergström. Föreningens två juniorlag, F19 samt F17, leds av Andreas Bengtsson som är sportsligt ansvarig och är vår koordinator mot Umeå Elitidrottsgymnasium och de elever som går den nationella idrottsutbildningen.
Ledarfunktionerna kompletteras därutöver med hjälp- och specialtränare, sjukgymnast, psykolog, matrialansvarig, och ideellt engagerade funktionärer.

Mvh Torbjörn Halvardsson

Alliansföreningen Umeå IK:s fristående föreningar