Kontaktinformation

Umeå IK Fotbollförening
Rothoffsvägen 10
903 42 UMEÅ
Sweden

Kansliets öppettider: Måndag-Fredag 09.00-16.00
Valle Anundsson Telefon: 070-358 52 52

Swishnummer: 1236-76 97 23
Bankgironummer:748-9875
E-post Umeå IK Fotbollförening:  kansli@umeaik.se

Ordföranden om Umeå IK FF

Umeå IK FF är en ideell förening där medlemmarna representeras av styrelsen. Vårt mål är att UIK FF ska vara en organisatoriskt och ekonomiskt långsiktigt hållbar förening. Det mår den sportsliga verksamheten bra av och det är en förutsättning för goda relationer med våra samarbetspartners. Vi måste vara trovärdiga i det vi gör och göra som vi säger.

Umeå IK FF:s styrelse är sammansatt av kompletterande kompetenser inom ekonomi, ledarskap, organisation, projektledning, försäljning, personalfrågor och idrottsmedicin. Vi är flera med styrelseutbildning och erfarenhet av andra förtroendeuppdrag inom privat och offentlig sektor. Styrelsen har styrelsemöten minst en gång i månaden, men deltar också aktivt i föreningsarbetet. Styrelsens ledamöter arbetar helt ideellt.

Föreningens representationslag leds av huvudtränare Robert Bergström.

Andreas Bengtsson ansvarar för föreningens ungdomslag och är vår koordinator mot Dragonskolan och de elever som går den nationella idrottsutbildningen. Dessa funktioner kompletteras med sjukgymnast, matrialansvarig, tränare i ungdomslagen, läkare och ideellt engagerade funktionärer.

 

Alliansföreningen Umeå IK:s fristående föreningar