Rachel Bloznalis lämnar UIK

Efter två säsonger lämnar Rachel Bloznalis Umeå IK FF för nya utmaningar.

Rachel Bloznalis:

– Jag är så tacksam att klubben tog mig till Umeå för två år sedan och jag känner mig stolt över att ha varit en del av UIK:s resa tillbaka till damallsvenskan. Jag har utvecklats mycket som spelare och har skaffat vänner för livet. Det har varit ett väldigt svårt beslut att lämna och jag kommer att sakna alla men ser också fram emot min nya utmaning. Jag vill rikta ett stort tack till alla tränare och ledare, spelare, supportrar och alla övriga som jobbar i och för klubben. Ni har gjort min tid i Umeå till ett speciellt och kärt minne.

Robert Bergström:

– Rachel har varit en viktig spelare för oss och en omtyckt lagkamrat. Jag är glad över att ha fått lära känna henne och vi alla önskar henne ett stort lycka till i framtiden.

Umeå IK FF