Selina lämnar UIK

Selina Henriksson har representerat Umeå IK FF sedan 2014. Nu lämnar hon för allsvenska Piteå IF.

-När jag kom till UIK inför säsongen 2014 som 16-åring trodde jag aldrig att jag redan samma säsong skulle debutera i allsvenskan för en av Sveriges anrikaste klubbar. Men jag fick tidigt förtroendet och jag har utvecklats mycket som fotbollsspelare här. Mycket tack vare att jag under dessa fyra säsonger har haft förmånen att spela och träna med många duktiga spelare och ledare. Det ideella engagemanget från alla eldsjälar runt klubben är också fantastiskt. Det är tack vare er som UIK är vad det är. Tack till er alla, tack alla duktiga supportrar som stöttar klubben i med- och motgång. Jag önskar UIK all lycka i framtiden, säger Selina Henriksson.

Tack för din tid i UIK, Selina. Vi önskar ett stort lycka till i Piteå IF.