Tove Enblom lämnar UIK

Målvakten Tove Enblom har bestämt sig för att lämna UIK och kommer nästa säsong att spela för IFK Kalmar, som tagit steget upp till Damallsvenskan.

-Jag har trivts väldigt bra i klubben under mina fyra år här, men för att jag ska fortsätta ta de steg jag vill i min utveckling känns det som rätt tillfälle att ta klivet upp till en damallsvensk klubb som IFK Kalmar. Jag ser bara positiva bilder kring UIK under kommande säsong och jag tror verkligen att laget kommer ta ytterligare steg för att nå klubbens vision om Damallsvenskan. Jag vill tacka de spelare och ledare jag har haft förmånen att spela med, men även alla övriga i klubb och styrelse samt supportrar som har bidragit till min trivsel i björkarnas stad, säger Tove Enblom.

Tack för din tid i UIK, Tove. Vi önskar ett stort lycka till i IFK Kalmar.