Umeå IK FF anordnar tränarkonferens

Efter att idén om att anordna en tränarkonferens dök upp inom vår organisation har responsen varit oerhört positiv från potentiella samarbetspartners. Utifrån den respons vi har fått har vi nu beslutat att genomföra Umeå IK High Performance Conference, datum håller vi på att kolla på och vi hoppas att inom kort kunna presentera det och öppna upp anmälan.

Syftet med denna konferens är att vi ska berika varandras verksamheter och stärka damfotbollen, vi riktar oss nu det första året i huvudsak till dig som är tränare, fysansvarig eller fysioterapeut i ett lag som deltar i F17, F19, Div. 1, Elitettan eller OBOS Damallsvenskan.

Vi kan med glädje också presentera en medspelare och gästföreläsare som är klar för dagen.

Medspelare

Idrottshögskolan vid Umeå Universitet.

– Idrottshögskolan är en del av Riksidrottsuniversitetet och möjliggör dubbla karriärer och har ett forskningsnätverk med över 30 forskare inom idrottsrelaterad forskning.

https://www.umu.se/idrottshogskolan/

Gästföreläsare

Lisbeth Wikström-Frisén

Lisbeth kommer och berättar bl.a om sin pågående forskning kring fysisk träning och menstruationscykeln! Hennes tidigare avhandling från 2016 finns här: http://umu.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A955835&dswid=-3039

Är du intresserad av att veta mer eller skicka in en intresseanmälan, kontakta då Andreas.agren@umeaik.se

%d bloggare gillar detta: