Umeå IK FF – Förtjänsttecken

Umeå IK.s 100 år firande är inne på upploppet. En tradition vi haft genom åren är att uppmärksamma de som under en längre tid varit engagerande i föreningen som spelare, ledare eller funktionärer. Det har vi gjort genom att utdela förtjänstmedaljer i valörerna guld, silver och brons.

Umeå IK FF har gjort vårt bästa för att ta fram namnen på alla de som gjort goda insatser under en lång följd av år och som ännu inte fått sitt förtjänsttecken. Listan nedan gör inte anspråk på att vara fullständig då vi som är verksamma inom fotbollen i dag inte har 100%-ig koll på alla ledare och funktionärer genom åren. Vi vet att det delats ut medaljer tidigare, senast troligen 2007 i samband med 90-års firandet.

Den här listan innehåller de spelare, ledare och funktionärer som Umeå IK FF nu vill ge klubbens förtjänstmedalj. Några fick sin medalj i samband med Jubileumsbanketten i november. Ni andra kan komma förbi kansliet eller meddela oss er postadress så får ni medaljen hemskickad. Hör också av dig om du saknar ditt namn eller av någon anledning inte blivit uppmärksammad tidigare.

Med önskan om en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR tackar vi dig för dina oerhört värdefulla insatser för vår förening!

Fortjansttecken Umea IK