Umeå IK FF söker klubbchef

Vi söker klubbchef!
Är det du eller någon du känner? Sök eller tipsa!

Är du en positiv, social och sportintresserad person som ser möjligheter när andra ser problem? Är du utåtriktad och brinner för försäljning och att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig! Umeå IK FF söker nu en Klubbchef, så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I tjänsten som Klubbchef ansvarar du för kontakter gentemot nya och befintliga samarbetspartners och sponsorer. Du förhandlar fram avtal samt utvecklar sponsorsamarbeten. Din uppgift är att synliggöra Umeå IK FF och bidra till Umeå IK FF:s varumärkesbyggande och på så sätt medvetandegöra våra samarbetspartners om fördelarna samt öka sponsorintäkterna.

Du ansvarar för:
– Att driva föreningens utveckling i en positiv riktning
– Att förhandla fram och utveckla sponsorsamarbeten
– Föreningens ekonomiska förvaltning, såsom budget, bokslut, bokföring och rapporter
– Samt i framtiden leda och utveckla klubbens medarbetare.

Tjänsten är en direkt rekrytering där du kommer att bli anställd av Umeå IK FF. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta styrelseordförande Torbjörn Halvardsson på 070-341 05 95

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för damfotboll, en lagspelare som har starkt driv och ett utvecklat affärssinne. Som person är du positiv, idérik och har förmåga att bygga, upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, försäljning och ledarskap. Du har tidigare erfarenheter av att leda verksamheter enligt dess mål och visioner. Erfarenhet från föreningsliv/ideella organisationer är meriterande. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

Umeå IK FF bildades 2011 och är en del av Umeå IK som grundades redan 1917. Det är en ideell fotbollsförening där medlemmarna representeras av styrelsen.

Umeå IK FF är en förening med stark och tydlig värdegrund som verkar tillsammans, med siktet inställt på att bli Sveriges bästa damfotbollsklubb -på flera plan. Att bygga upp och förvalta en långsiktigt hållbar förening både ekonomiskt och organisatoriskt är fundamentalt.
Värdegrundsarbetet i föreningen, med fokus på delaktighet, uppförandekoder och vi-känsla, är en förutsättning för att lyckas sportsligt och ett krav för goda relationer med samarbetspartners.

Umeå IK FF:s mission är att förverkliga fotbollsdrömmar. Det görs genom att skapa en miljö där klubbens spelare kan utvecklas till sin fulla potential.
Styrelsen är idag sammansatt av kompletterande kompetenser inom ekonomi, ledarskap, organisation, projektledning, försäljning, personalfrågor och marknadsföring.

Föreningens representationslag spelar i Elitettan och är för närvarande serieledare med möjlighet att avancera till OBOS Damallsvenskan. Utöver seniorlaget har vi också elitjuniorverksamhet med lag i Svenska Spels F19-serie och SM F17 Norra Norrland samt ett lag i div II Norra Norrland Syd. Vi verkar i nära samarbete med NIU, Nationellt Idrottsutbildning, och Umeå Elitidrottsgymnasium. Riksidrottsuniversitetet liksom breddföreningar i närområdet är andra viktiga samarbetspartners.

 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, klicka på länken nedan.

 

Säljande Klubbchef till UIK

 

%d bloggare gillar detta: