Jennifer Björnler klar för UIK

Jennifer Björnler med erfarenhet av spel i UIK sedan tidigare är nu klar för en återkomst till klubben. Jennifer har tillhört Team TG dem senaste säsongerna och var bl.a. en viktig kugge under fjolårets spel i Elitettan där hon spelade hela 23 matcher och alla från start.

Välkommen tillbaka till UIK, Jennifer Björnler! Den klassiska sportfrågan! Hur känns det?

– Otroligt bra! Det känns roligt att få möjligheten att komma tillbaka till den klubb som i hög grad format mig som fotbollsspelare. Jag har fått ett bra intryck av både laget och tränarstaben och jag tror att detta är precis rätt miljö för mig.

Berätta om dina tankar o förväntningar inför säsongen:

– Jag ser fram emot en utmanande och lärorik säsong. Framför allt förväntar jag mig en säsong där vi som lag jobbar stenhårt på att utveckla varandra. Laget har stor potential och jag tror att vi kommer prestera på en hög nivå.

Vad hoppas du att du ska bidra med till laget o klubben?

– Jag är en person som alltid strävar efter att utvecklas; för mig är träningarna minst lika viktiga som matcherna. Jag hoppas på att kunna bidra med att skapa ett klimat där vi tävlar och är intensiva varje träning, där vi ställer krav på varandra och smäller på. Framför allt ser jag mina styrkor i mitt närkampsspel och defensiva arbete, mitt snack och min spelförståelse.

Härligt att ha dig tillbaka Jennifer! Klubben ser framemot att återigen få arbeta med dig. Jennifer kommer att spela i nummer 14.

Umeå IK FF