Styrelseledamöter samt funktionärer sökes till Umeå IK

Umeå IK FF är en del av Umeå IK som grundades redan 1917. Det är en ideell fotbollsförening där medlemmarna representeras av styrelsen. Styrelsen är sammansatt av kompletterande kompetenser inom ekonomi, ledarskap, organisation, projektledning, försäljning, personalfrågor och marknadsföring.

Vi ska på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Representationslaget spelar i Elitettan. Utöver A-laget har vi också elitjuniorverksamhet med lag i Svenska Spels F19-serie och SM F17 Norra Norrland.

Vi verkar i nära samarbete med Umeå Elitidrottsgymnasium, Idrottshögskolan Umeå universitet och ser breddföreningar i Umeå med kranskommuner som viktiga samarbetspartners.

Vår vision:
Umeå IK FF är en förening med stark och tydlig värdegrund som verkar tillsammans. Vi ska vara Sveriges bästa damfotbollsklubb – på flera plan.

Vår mission:
Vi förverkligar tjejers fotbollsdrömmar genom att skapa en miljö där de kan utveckla sin fulla potential – att bli sitt bästa jag.

Umeå IK satsar stort!
Umeå IK FF planerar en omstart med fokus på förnyelse och förändring. Vi planerar att satsa än mera på vår ungdomsverksamhet samtidigt som våra yngre spelare ska erbjudas möjlighet till speltid i vårt A-lag. Styrelsens arbete ska förändras och nya ledamöter ska tillföra ny energi i utvecklingsarbetet. Organisatoriskt önskar vi förstärkning med flera funktionärer som tillför nya kompetenser samt inspel till fortsatt utveckling av arrangemang och aktiviteter. Vi söker dig som vill och kan påverka denna förnyelse och förändring.

Vi söker styrelseledamöter med följande kompetenser/erfarenheter.
– En ordförande med kunskap och erfarenhet från styrelsearbete.
– Strategisk kommunikation, varumärke, www, sociala medier
– Försäljning och avtal med stort nätverk.
– Sportansvarig, styrelsens länk till alla sportanställda.

Styrelsearbetets omfattning & ersättning
Tio fysiska alternativt digitala styrelsemöten varav en strategidag. Vi är en ideell förening så vi söker dig som vill vara med i att skapa en ny våg och där ditt engagemang kommer från hjärtat.

Intresseanmälan styrelseledamot
Rekrytering sker i samarbetet mellan UIK:s valberedning och StyrelseAkademien Norr. I rekryteringsprocessen eftersträvas jämställdhet i styrelserummet. Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till valberedningens ordförande Torbjörn Halvardsson,
torbjorn.halvardsson79@gmail.com senast 10 februari 2023.

Umeå IK söker intresserade funktionärer
i samband med hemmamatcher, samt i samband med evenemang och aktiviteter behövs fler personer som hjälper till och utvecklar arbetet. Arbetsuppgifterna är viktiga med även stimulerade. De personer vi söker ska vara drivna av ett stort sportintresse och brinner för att
utveckla tjejer och kvinnors fotbollsdrömmar.

Intresseanmälan funktionär
Din intresseanmälan inkl. CV eller personligt brev skickar du med mail till Umeå IK:s kanslichef,
Vallentin Anundsson, valle.anundsson@umeaik.se senast 10 februari 2023

Umeå IK FF