Ta en titt på UIK-kalendern med aktiviteter, Umeå IK Cup, Sommarakademin m.m

Notera intressanta datum för dig som spelare, ledare, lag, medlem, supporter eller samarbetspartner, att hålla koll på.
Kalendern uppdateras.

UIK-kalender

Vinterakademin 2023-2024

Vecka 45 startar vi Vinterakademin. Extra träning inomhus i gympahall för er som vill träna extra på teknik. Tränare Andre Ghanbari är huvudledare för Vinterakademin. Anmälan stängd för denna säsong. Totalt medverkar ca 40 st.

Gåfotboll 2023-2024

Tillsammans med vår partner Bostaden arrangerar vi Gåfotboll. Gåfotbollen spelas varje torsdag 10.00-11.00 i Thoren arena under vintern och på Umeå energi arena på våren och sommaren.

Målvaktsakademi 2024

Vi startar en målvaktsakademi med träning mer kontinuerligt för målvaktstjejer i Umeå med omnejd. Detta som ett stöd för breddföreningarna men framförallt för intresserade tjejer som vill vara målvakt.

Sportlovsläger 2024

Vecka 10, tisdag-torsdag 09.00-12.00 blir det fotboll för hela slanten i Thorén arena. För fotbollstjejer födda 2009-2014.

Umeå IK Cup 2024

Tillsammans med våra partners Paradox Interactive och Balticgruppen arrangerar vi Umeå IK Cup.
Fotbollscup för tjejer lördag och söndag 20-21 april på Nolia-området.

Träna med UIK 2024

Vid ett eller flera tillfällen under nästa år är vår plan att arrangera Träna med UIK igen. Det blev en jättesuccé när vi tillsammans med Holmen gjorde detta i september i år. Tyvärr fick inte alla möjlighet att vara med, men vi tror och hoppas att detta ska bli en återkommande aktivitet 2024 och även fler år framöver.

Besök i breddföreningarna

Våra spelare besöker lag i Umeå med syftet att lära, inspirera och peppa unga tjejer. Samt vara ett stöd för ledare. Kontakt tas med UIK.s kansli i första hand.

Sommarakademin 2024

Det står nu klart att Sommarakademin arrangerar vecka 33 på Nolia-området. Måndag 12/8 till fredag 16/8. Vi kommer hålla till både ute på Nolia fotbollplan men även inne i Thorén arena. I och med att vi kan nyttja 2 st stora planer har vi nu möjlighet att ta emot ännu fler.

Bollservice

Vill Ditt/Ert lag vara bollservice/bollflickor på någon av våra A-lagsmatcher? Vi bjuder på fika, frukt och nåt annat gott. Ni får gå line up in med UIK inför matchen. Hör av er till vårt kansli.

Höstlovsläger 2024

Under höstlovsveckan nästa år planerar vi att köra ett nytt höstlovsläger. Datum och tider spikas i slutet av sommaren.

Elitläger 2024

Under höstlovsveckan bjuder vi in 30 st spelare från hela Norrland.

Vinterakademin 2024-2025

Vinterakademin kommer med stor sannolikhet att rulla vidare även över vintern 2024-2025. Start veckan efter lovet är preliminära planen.

 

UMEÅ IK.S MISSION ÄR ATT FÖRVERKLIGA TJEJERS FOTBOLLSDRÖMMAR!

Umeå IK FF