2-0 seger på bortaplan mot Lidköping

Det var en tydlig matchbild där UIK stod för bollinnehavet och Lidköping väntade på omställningar. Två mål skulle falla redan efter 25 minuter. Wilma Öhman spelade fram till Lova Lundin som pricksköt in 1-0 från distans och rakade in tvåan efter ett nytt bra förarbete av Öhman.

Matchbilden var likadan under den andra halvleken och de gånger ett fysiskt starkt hemmalag hotade i straffområdet spelade man väldigt uppoffrande i egen box.

I slutminuten var det ytterst nära att Wilma Öhman gör 3-0 med ett skott som tar i ribbans underkant.

Robert Bergström om matchen:

– Tjejerna visar en fantastisk arbetsmoral och segern är rättvis. Lidköping är tunga att möta, men vi gör det bra i det skedet och skyddar målet på ett beundransvärt sätt.