Anmäl ert intresse till Vinterakademin 2019/2020

Nu öppnar vi upp intresseanmälan till säsongens vinterakademi. Tanken är att vi först tar emot ert intresse att delta, så kommer vi från UIK att höra av oss när dagar och tider är klara. Med tanke på att ett fotbollstält ska upp över Umeå energi arena i vinter och att fördelning av passen både i tältet och även i Nolia fotbollshall ligger en bra bit in på hösten så får vi svårt att veta vilka tider vi erhåller från Umeå Kommun. Vi vill med andra ord träna på konstgräs inomhus så att vi får en riktig fotbollsträning i vinterakademin och inte futsal. Det innebär att starten av akademin blir senare än tidigare år.

Fotbollsträningarna beräknas starta i början på december och avslutas nån gång i mars. Uppehåll över jul och nyår. Vi kommer sikta på att enbart träna en dag i veckan med fokus på kvalitet. Anmälningsavgiften kommer att vara 1200 kr. I avgiften kommer boll och tränings t-shirt att ingå.

Tjejer födda mellan 2005-2010 är välkomna att anmäla intresse. Ni mailar till kansli@umeaik.se med följande uppgifter:

Namn
Adress
Personnr
Tfnnr
E-mail
Storlek på T-shirt

När tider är fördelade återkommer vi till SAMTLIGA som anmält intresse för att säkerställa om ni kan vara med. Därefter löser vi anmälningsavgiften, så det är inget ni behöver betala in redan nu.

Har ni funderingar så kontakta oss på kansli@umeaik.se