Stina Gunnebrink fortsätter i UIK

Stina Gunnebrink född 2004 med moderklubb Ersmarks IK har skrivit på för kommande säsong. Stina som även i fjol var en del av UIK.s A-lagstruppen fick göra ett inhopp i OBOS Damallsvenskan. Desto mer speltid blev det i Umeå IK.s F19 med 11 matcher. Stina var med och bidrog till både årets och fjolårets dubbla guld i Svenska spel F19.

– Det ska bli kul att fortsätta representera Umeå IK den kommande säsongen. Vi kommer dels ha ett ganska nytt lag och jag ser mest framemot att se hur vi kommer att utvecklas och konkurrera i Elitettan.

På vilket sätt hoppas och vill du bidra till UIK kommande säsong?

– Under den kommande säsongen hoppas jag att jag kommer bidra till laget med mina kvaliteter som fotbollsspelare. Förhoppningsvis kan jag leverera bra och öppnade passningar för att på så sätt sätta mina lagkamrater i bra lägen.

UIK är mycket glada över att Stina fortsatt är en del av UIK och vi ser framemot hennes fortsatta utveckling.

Umeå IK FF