Tennissiffror mot Sunnanå

Lördagens träningsmatch mot division 1-laget Sunnanå SK bjöd på många mål. Hela 9 st mål fick de ca 50-talet i publiken bevittna. Efter en något trevande första halvlek och ställning 1-1 blev det bättre fart framåt i andra halvlek som dessutom gav utdelning. Hela fem mål av UIK gjordes på fasta situationer. Vi kan även notera att det bjöds på hela tre straffar i matchen, en för UIK och två för gästerna. En bra genomkörare mot ett starkt division 1-motstånd. Slutresultat 6-3!

Målskyttar: Villemo Dahlqvist 2, Alexandra Sandström, Alma Davis, Tilde Westman och Alma Uvell.

-Det fanns många saker i anfallsspelet som var bra, som vi jobbat med – intentionerna finns där. Vi ligger ganska bra i processen, säger huvudtränaren Edvin Erfanian.

Nästa match för UIK är tävlingsmatch i Svenska cupen borta mot Piteå, söndag 26 feb 14.00.