Wilma Carlsson lämnar UIK

Efter hela åtta säsonger i UIK-tröjan och upp emot 70 st A-lagsmatcher så väntar en ny utmaning för Wilma Carlsson. Hon kommer nästa säsong att spela i allsvenska Piteå IF

Berätta om din tid i UIK:

Jag kom till klubben som 13-åring och i Umeå IK har jag utvecklats mycket både på och utanför planen. Under mina år i UIK har jag upplevt mycket glädje men också stött på en del motgångar och utmaningar.

Hur var det att ta beslutet att lämna UIK?

Då jag har varit i klubben i 9 år var det självklart ett tufft beslut att ta men eftersom det senaste året tråkigt nog inte alls blev som vi hade hoppats på, känns det som rätt tid att gå vidare och prova någonting nytt. Jag är otroligt tacksam för alla dessa år i klubben och alla trevliga människor jag fått möjligheten att lära känna.

Vad vill du skicka med för hälsning till fans och medlemmar som följt dig?

Jag vill tacka alla supportrar och alla andra som på ett eller annat sätt har stöttat mig genom min tid i klubben. Umeå IK kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag önskar er alla och klubben allt gott och ett stort lycka till framöver!

Återigen Tack!

Klubben önskar Wilma ett stort lycka till i framtiden, både på och utanför plan.

 

Umeå IK FF