Vinterakademin 20/21 avslutad

Uppdaterad 15/3

Nu är Vinterakademin 2020/2021 avslutad.

UIK börjar nu planera inför sommarakademin som blir vecka 32. Mer info kommer.

 

Uppdatering 21/1

Goda nyheter! Då restriktionerna för träning för födda 2005 eller senare kommer att förändras, så har UIK beslutat att vi sparkar igång Vinterakademin med en “nystart” kommande vecka, dvs, tisdag 26/1 16.00 för ena gruppen och söndag 31/1 16.00 för den andra. André Ghanbari är ny huvudledare för Vinterakademin. Han kommer att delta på ett antal pass. Utöver honom kommer andra ledare och spelare att leda passen.
Vi förstår att suget för träning är stort hos tjejerna, så vi hoppas och tror att det kommer bli riktigt kul att köra i gång! Kom dock ihåg att vi alla hjälps åt att vara försiktiga vid ankomst till arenan och när vi lämnar, håll avstånd. Byt om hemma, duscha hemma.
Den ena gruppen som redan hann få boll och T-shirt, kom ihåg att ni tar med bollen till träningen och så klart gärna använder säsongens T-shirt. Den grupp som inte fått boll och T-shirt än, får givetvis det vid första passet. Har ni nån fråga eller fundering, maila valle.anundsson@umeaik.se

 

Uppdatering 18/12
Head coach för Vinterakademin Briana Campos blir ej kvar i UIK säsongen 2021 och har lämnat för Vittsjö i OBOS Damallsvenskan. Ny ledare för Vinterakademin är André Ghanbari. Läs mer om André här https://www.umeaik.se/andre-ghanbari-ny-tranare-i-umea-ik-ff/

Om Vinterakademin återstartar i januari återstår att se. Vi följer de restriktioner och regler som gäller och får se hur det utvecklar sig. Vi återkopplar till anmälda tjejer i januari.

 

Uppdaterad 17/11
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid19 i samhället och de restriktioner som gäller så har UIK tagit beslutet att pausa Vinterakademin från och i dag tisdag 17/11 och fram till årsskiftet, till att börja med. Vi vill göra det vi kan för att bidra med att minska smittspridningen av viruset. Vi får avvakta och se hur allt utvecklar sig framöver och sedan ta ett nytt beslut inför januari och framåt.

Frågor eller funderingar, maila valle.anundsson@umeaik.se

 

 

 

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD TILL VINTERAKADEMIN

Info:

Tisdagsgruppen börjar sin träning tisdag 10/11 i Östra Ersbodaskolan 16.00-17.00

Söndagsgruppen börjar sin träning söndag 22/11 i Hagaskolan 16.00-17.00

Headcoach för Vinterakademin 20/21 är Briana Campos

Boll och T-shirt får deltagarna vid första tillfället. Ta med er egen vattenflaska, övriga träningskläder och skor.

Frågor eller funderingar: valle.anundsson@umeaik.se

 

Umeå IK FF